SNOEPJES
voor katten

Yoggies kattensnoepjes worden uitsluitend gemaakt van het beste vlees van één diersoort. Yoggies kattensnoepjes worden, net als onze hondensnoepjes, in onze eigen keuken gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Uw kat zal dol zijn op de geur en smaak van zowel rundvlees als kalkoen, die uitsluitend afkomstig zijn van schone boerderijen waar de dieren nog groeien zonder het gebruik van anabolen en onnodige chemicaliën. Zelfs als katten een zoetekauw zijn, zullen ze onze traktaties lekker vinden.

Bekijk hieronder het  volledige aanbod

Originele kattensnoepjes met kalkoenvlees

Gedroogd kalkoenvlees

Verpakt in 50 gram.

Zonder conserveringsmiddelen.

Gedroogde stukjes kalkoenvlees van de boerderij, vrij van chemische conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Een gezonde traktatie voor alle katten. Uw kat zal ze heerlijk vinden!

Originele kattensnoepjes met rundvlees

Gedroogde rundvlees

Verpakt in 50 gram.

Zonder conserveringsmiddelen.

Gedroogde rundvleesbrokjes van gekweekt rundvlees, vrij van chemische conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Een gezonde traktatie voor alle katten. Uw kat zal ze heerlijk vinden!

Wat te vermijden
bij het kiezen van kattenvoer:

Voer Yoggies kattenbrokjes in kleinere doses gedurende de dag, in plaats van in één dosis in een kom voor de hele dag. Uw kat is een schoon dier en zal de voorkeur geven aan een schone kom. Vermijd ook het zitten op vliegende insecten die virussen, bacteriën en parasieten kunnen overbrengen.

Een kat moet een minimum aan granen in zijn dieet hebben, aangezien hij als bijna 100% carnivoor vlees nodig heeft. Vermijd voedingsmiddelen die plantaardige eiwitten, granen, of vlees of vleesmengsels van slechte kwaliteit bevatten.

Waar moet je op letten?
bij het kiezen van kattenvoer:

De voeding van de kat moet hoofdzakelijk uit vlees bestaan – ten minste 90% vlees van goede kwaliteit en 10% fruit of groenten.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_______________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België