Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als u bestelt voor 11:00, dan hebt u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

Wat is het verschil tussen geëxtrudeerde en koudgeperste korrels?

Hoe worden geëxtrudeerde korrels voor honden gemaakt

De productie van geëxtrudeerd voer kan eenvoudig worden beschreven door reeds bereid en geconserveerd vlees of vleesbeendermeel te nemen, een ander ingrediënt toe te voegen (vaak granen, sojabonen, smaakstoffen, enz.) En een deeg te bereiden dat van dit mengsel naar de extruder gaat (drukgenerator en een temperatuur van ongeveer 190 ° C, waarna “gebakken” korrels vallen, die vervolgens “verrijkt” worden met conserveermiddelen, kunstmatige vitamines, smaakstoffen en vetten.
Helaas vernietigen hitte en druk in het geval van geëxtrudeerde korrels de overgrote meerderheid van natuurlijke smaken, aroma’s en ingrediënten uit de gebruikte grondstoffen (inclusief vitamines), en daarom is aanvullende chemische conservering en verrijking van smaken en voedingsstoffen – chemisch – noodzakelijk. Dit productieproces is onvriendelijk voor de natuurlijke componenten van voedsel.

Hoe koudgeperste Yoggies-korrels worden gemaakt

Het productieproces van Yoggies koudgeperste korrels is gebaseerd op het gebruik van echt rauw vlees – als een essentieel ingrediënt in het voer – evenals het behoud van natuurlijke smaken en voedingsstoffen uit gebruikt fruit, groenten en voedingssupplementen. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat de grondstoffen in ruwe en vervolgens “langzaam gedroogde vorm” worden gebruikt bij temperaturen tot 38 ° C. Hierdoor zijn de natuurlijke voedingswaarden incl. eiwitten, vetten, vitamines… bewaard. Voor een hond is dergelijk voer van hoge kwaliteit, omdat het door moeder natuur is gemaakt om het te verteren. Zulk voedsel is veel beter verteerbaar, Er blijven geen resten in de darmen , die dan een broedplaats zijn voor virussen, bacteriën en parasieten.

Een enorm voordeel voor de gezondheid van elke hond

Het feit dat Yoggies-korrels lactobacillen (probiotische levende culturen) bevatten en dat de hele samenstelling niet alleen is ontworpen voor voeding, maar ook om een gezonde spijsvertering, algehele gezondheid en ook om schone darmen te bevorderen, is een ENORM VOORDEEL voor elke hond en zijn gezondheid.

PAS OP VOOR “Namaak”

U kent vast wel het gezegde dat succes niet wordt vergeven. Dat is de reden waarom sommige “verkopers” onze producten en unieke productiemethoden graag imiteren.

LET OOK OP VOOR KOUDGEPERSTE KORRELS IN PLASTIC ZAKKEN – ORIGINELE KOUDE GEPERSTE KORRELS MOETEN WORDEN VERPAKT IN NATUURLIJKE RECYCLEERBARE PAPIEREN ZAKKEN OM HET VOER TE LATEN “ADEMEN”!

Er is een merk granulaat op de markt gekomen dat graag beweert dat hun granulaat “koudgeperst” is. Dit betekent bij temperaturen onder de 40 ° C, wat niet waar is. In hun samenstelling vind je bijvoorbeeld toegevoegde kip en andere vetten, die worden toegevoegd aan geëxtrudeerde korrels. Dergelijk vet kan niet worden gebruikt in koudgeperste korrels. De korrels zouden vettig zijn zonder warmtebehandeling en zouden desintegreren. Bovendien worden hun producten vervaardigd in een fabriek, die op de startpagina van haar website vermeldt dat ze fabrikanten zijn van geëxtrudeerde korrels! Hun korrels zijn verpakt in plastic zakken, die noodzakelijkerwijs ftalaten bevatten (chemische weekmakers van plastic). Ftalaten kunnen – volgens wereldstudies en studies van het Institute of Chemical Technology – in contact met gebruikt vet in het voer terechtkomen. Het kan dan mogelijk besmet zijn met ftalaten, en vervolgens een bron zijn van langdurige gezondheidsproblemen en ernstige ziekten bij de hond. Ongeacht de grondstoffen die worden gebruikt om geëxtrudeerd voer te maken! Een ander feit blijft dat deze ondernemers vertrouwen op de “onwetendheid” van de klant -, en steeds tegen hun klanten zeggen dat dit koudgeperst is.

Aanbeveling: Besteed aandacht aan de selectie van kwaliteitsvoer, zodat u en uw hond – vanwege winstbejag voor dit bedrijf XY – geen slachtoffer worden van hun misleidende claims.
Echte koudgeperste korrels herken je op het eerste gezicht, geproduceerd bij temperaturen tot 40 ° C. Ze zijn altijd verpakt in een papieren zak. Dit is een garantie voor kwaliteit en het behoud van de natuurlijke staat van alle gebruikte grondstoffen, die kunnen “ademen” en leven. Inclusief probiotische culturen in voer.

Hoeveel vlees zit er werkelijk in de korrels?

Al tijdens de ontwikkeling wilden we hetzelfde vlees in de korrels krijgen als de uitgebalanceerde BARF, waar 87% rauw vlees en 13% bijgerechten incl. voedingssupplementen. De meest voorzichtige productiemethode is om dit rauwe voedsel te drogen. Hierdoor hebben we gepatenteerde productieprocessen kunnen ontwikkelen en gebruiken. Het was belangrijk om te weten dat bijvoorbeeld rundvlees ongeveer 70% water bevat, vis ongeveer 80% en kruiden 6%, rijst 12%, etc.
Daarom wordt elk van de ingrediënten afzonderlijk gedroogd en wordt het vermelde percentage rauw vlees in het recept bij elkaar opgeteld. Door de langzame droging verdampt ALLEEN het water en blijven de natuurlijke voedingsstoffen onveranderd, in tegenstelling tot de hittebehandeling tijdens extrusie. Dankzij dit hebben we de BALANCED BARF gedroogd en kunnen we berekenen hoeveel vlees het recept TERUG zou hebben als we alle ingrediënten – vooral vlees – met water zouden vullen.

Er kunnen daadwerkelijk koudgeperste korrels met 87% vlees worden gemaakt

Feit 1. De belangrijkste zijn kwaliteitsgrondstoffen, geduld en een perfect productieproces. Helaas vereist dit veel hogere kosten voor de productie van koudgeperste korrels dan bij conventionele (bijvoorbeeld geëxtrudeerde) voeders. Dus als u verdacht goedkope “geperste korrels” tegenkomt, wees er dan zeker van dat het ofwel geëxtrudeerde korrels zijn of niet zoveel vlees of andere kwaliteitsgrondstoffen bevatten als de fabrikant beweert!
Feit 2. We gebruiken geen grondstoffen van lage kwaliteit, en zeker geen vlees- en beendermeel. Dit is een van de redenen waarom we vlees en botten apart in zakken breken. En waarom botten? Omdat ze calcium, eiwitten en andere belangrijke macro- en micronutriënten bevatten (magnesium, zink…). De botten verhogen echter het vleesgehalte in de korrels niet! Elke vleessoort in het recept heeft een andere waterinhoudscoëfficiënt. Daarom bevatten sommige korrels 87% vlees (natuurlijke voedingsstoffen), sommige met meer water 86%, enz.
Feit 3. Natuurlijk vet uit vlees is ook belangrijk in granulaat – niet het toegevoegde vet, dat je heel vaak in de samenstelling aantreft als “kippenvet”, enz. Dit komt doordat de hond natuurlijke vetten beter verteert en het lichaam van de hond ze volledig kan opnemen. In tegenstelling tot kunstmatige, geraffineerde vetten, die bijvoorbeeld diarree kunnen veroorzaken. Daarom stoppen we barbaria-eend (dat is, in termen van de leek, iets tussen een eend en een gans, iemand noemt het ook wel een “ganzeneend”, en niet een veel voorkomende soort eenden voor de slacht) in “Yoggies Active” korrels, waarvoor het belangrijk is om kwalitatief vlees te vinden.
Feit 4. We gebruiken nooit chemicaliën, lijmen, smaakstoffen, vleesvervangers (zoals soja) of graan.
Feit 5. Het pad van vlees naar korrels !!! Na de eerste droogstap komt het vlees de hopper (silo) binnen waar het wordt gedroogd, eerst tijdens korte opslag en vervolgens op weg naar de mengkamer. Daarin worden bijna alle ingrediënten langzaam gemengd. We hebben dit systeem in productie genomen zodat we tijdens het proces niet boven de 40 graden komen. Dit is om twee redenen belangrijk: om dierlijke vetten niet af te breken tijdens opslag en om belangrijke vitamines niet te vernietigen. De gemengde grondstoffen gaan vervolgens naar de pers. De perfectie ligt in het feit dat we dankzij de hoge persdruk en de speciale vorm harde korrels kunnen produceren die de beet van de hond ten goede komen. Een van de gepatenteerde problemen, waardoor we geen chemische conserveringsmiddelen hoeven te gebruiken, is het drogen in meerdere fasen, zowel van het bereide mengsel als van de afgewerkte korrels.
Feit 5. Het gehalte aan rauw vlees van hoge kwaliteit in Yoggies-korrels is en blijft een garantie voor kwaliteitsvoer en hondengezondheid.

Gezondheid begint in kom® – dat is het motto dat we volgen bij Yoggies omdat we van honden houden. Onze honden en die van jou.

Welke zijn koudgeperste korrels? TIP

Pas op voor nep “gezonde korrels”!

Door de groeiende populariteit van koudgeperste korrels zijn er helaas veel “imitaties” op de markt, die de gezondheid van honden niet langer ten goede komen, maar ze zelfs (!) Kunnen schaden. De echte koudgeperste korrels moeten bijvoorbeeld altijd in papieren zakken worden verpakt, zodat uw hond hun natuurlijke geur kan ruiken en geen chemicaliën (bijv. Ftalaten) van plastic kan krijgen, of conserveermiddelen uit voedsel dat niet is gemaakt bij lage temperaturen tot 40 ° C en moet daarom worden bewaard in papieren zakken.

Belangrijke tip: let in het belang van de gezondheid van uw hond op de korrels, die misschien trots mogen zijn op de naam “koudgeperst” op de verpakking, maar bijvoorbeeld verpakt zijn in plastic zakken.

U zegt – maakt het niet uit waar ik het in koop? Of de fabrikant vertelt je zelfs sluw dat het “je portemonnee scheelt”, omdat zo’n pakket goedkoper is. Toegegeven, de verpakking is goedkoper, maar het maakt de gezondheid van uw hond gevaarlijker! Om deze “pseudo-gecomprimeerde korrels” in een (goedkope) plastic zak te laten verpakken, moeten ze verschillende conserveermiddelen en chemicaliën bevatten, anders kunnen ze gaan schimmelen in die luchtdichte kunstzak …

Let ook op de samenstelling van valse “koudgeperste korrels” waarbij de samenstelling niet op de eerste plaats komt in het vlees, of die een opmerkelijk lage prijs hebben. Ieder redelijk persoon weet dat hij geen luxe auto zal kopen voor de prijs van een wrak. Ook krijg je voor honderd euro niet het nieuwste model mobiele telefoon. En het is hetzelfde met korrels – voor een paar Euro‘s is het simpelweg niet mogelijk om echt voer van goede kwaliteit te krijgen. Wil je graag een steak voor 1 Euro met smaak voor de lunch en zou je geloven dat dit het beste vlees van de hoogste kwaliteit is? Zie je nauwelijks…, en je zou het voeren van je trouwe viervoeter op precies dezelfde manier moeten benaderen.

Als u van uw hond houdt, onthoud dan dat gezondheid begint in de kom

Waarom zitten er probiotica (lactobacillen) in het voer?

Probiotica – de basis van gezondheid voor mens en hond

Probiotica (lactobacillen) zijn levende micro-organismen die voornamelijk in de darmen leven. Er zijn “goede” en “slechte” lactobacillen. De “slechte” kunnen ontstekingen, infecties, virale ziekten veroorzaken, maar ook winderigheid (scheten) evenals diarree en kanker. “Goede” lactobacillen doden de slechte, ondersteunen de spijsvertering en versterken het immuunsysteem.
Aan Yoggies-korrels worden speciale mengsels van probiotische stammen (natuurlijk product) toegevoegd zodat uw hond een sterker en resistenter immuunsysteem en algehele gezondheid heeft.

Probiotica tegen ziekten en parasieten

Het is bewezen dat als een hond gezond wordt gevoerd en een gezond microbioom heeft (voorheen de microflora genoemd), hij beter bestand is tegen virussen, infecties, diarree, maar ook tegen allergieën, ontstekingen en parasieten. Een studie van de Yoggies wees uit dat een driejarige niet-ontwormde hond, en ongeveer een half jaar tot een jaar, “negatief” was voor parasieten. Dit komt doordat ze gezond werden gevoed en hun microbioom werd “gesubsidieerd” met voer en supplementen die verschillende probiotische stammen bevatten.
Probiotica (lactobacillen) zijn levende micro-organismen die voornamelijk in de darmen leven. Er zijn “goede” en “slechte” lactobacillen. De “slechte” kunnen ontstekingen, infecties, virale ziekten veroorzaken, maar ook winderigheid (scheten) en diarree en kankerziekten. “Goede” lactobacillen doden de slechte, ondersteunen de spijsvertering en versterken het immuunsysteem.
Daarom worden er stammen van “goede” lactobacillen aan de Yoggies-korrels toegevoegd om de gezondheid van de hond elke dag te ondersteunen door middel van gezonde en hoogwaardige voeding. U kunt bereiken dat uw hond gezonder zal zijn, geen last zal hebben van diarree, allergieën, wellicht beter bestand is tegen parasieten en nog veel meer ernstige ziekten.

Waarom de grondstoffen grof worden gemalen?

Een gezond werkende darm en zijn peristaltiek spelen een zeer belangrijke rol tijdens de spijsvertering en de daaropvolgende lediging. Als de peristaltiek van de darm in orde is en het voedsel is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, dan is er geen bezinking van onverteerd voedsel in de darmen van de hond en wordt al het onverteerde voedsel op de juiste manier geëlimineerd.
Een schone darm is de basis voor de algehele gezondheid van een hond. Gassen hopen zich niet op in het schone spijsverteringskanaal, honden laten geen “WINDEN”, hebben geen last van diarree, noch met verschillende infecties, allergieën, noch komen parasieten vast te zitten in de darmen.
Daarom worden de grondstoffen voor de productie van Yoggies-korrels grof gemalen. Ze bevatten niet alleen veel meer natuurlijke voedingsstoffen, zoals vetten, maar ze worden ook vermalen om een gezonde spijsvertering en darmperistaltiek te ondersteunen.
Dit is ook een van de redenen waarom de regel bij Yoggies is dat “Gezondheid begint in de kom ” ®.

Waarom Yoggies-korrels niet opzwellen in de maag van een hond?

De basis zijn moderne productieprocessen

Omdat we produceren door middel van het koude persproces, hoeven de grondstoffen niet gebakken te worden. Het drogen zelf en de daaropvolgende persen vormen geen basis voor zwelling na contact met vloeistof. De korrels “kunnen” gewoon doorweken in water – in tegenstelling tot sommige geëxtrudeerde voeders, die de neiging hebben op te zwellen. Dit kan, vooral bij grote rassen, een voorwaarde zijn voor de ontwikkeling van maagtorsie.

Doe een kleine test 

Om het verschil tussen koudgeperste en geëxtrudeerde korrels te bewijzen , kun je thuis een klein experiment doen. Neem twee glazen, vul ze met lauwwarm water van ongeveer 39 ° C (lichaamstemperatuur van de hond) en voeg een theelepel azijn toe aan beide glazen. Dit simuleert een omgeving die lijkt op de maag van een hond. Gooi een korrel (geëxtrudeerd en koudgeperst) in elk glas. Kijk wat er in het glas gebeurt (dus ook in de maag van de hond). Wat denk je, welk granulaat is eerder klaar om naar de darm te gaan voor verdere vertering? De koudgeperste, of degene die drijft en opzwelt… ???

Waarom gebruiken we tijdens de productie een maximum temperatuur tot 40 graden Celsius?

De natuurlijke samenstelling van het voer, namelijk vitamines, vetten, probiotica en alle andere voedingsstoffen, behouden hun beste voedingswaarden zolang ze zo min mogelijk hitte en niet chemisch worden behandeld. Studies tonen aan dat het beste voer van een hond vergelijkbaar is met dat van natuurlijk voer. Daarom gebruiken we vlees en grondstoffen van de hoogste kwaliteit, die worden traag in koudgeperste Yoggies-korrels gedroogd en worden de korrels geproduceerd bij lage temperaturen tot 38, resp. Maximaal 40 ° C. Een van de belangrijkste componenten van voeding is vet. Het natuurlijke vet, in Yoggies-korrels, komt rechtstreeks van vlees, en het spijsverteringskanaal van de hond kan er het beste gebruik van maken. Hiervoor gebruiken we geen chemische conserveringsmiddelen, smaakstoffen etc.

Responsive image

En wat gebeurt er als de productietemperatuur boven de 40 graden komt?

– Sommige vitamines zouden onherstelbaar verloren gaan. Ook de voedingswaarde en verteerbaarheid van vlees zou veranderen, vet zou er uitstromen tijdens vleesverwerking en -droging, vetoplosbare vitamines A, D, E, K, etc. zouden worden afgebroken en dat willen wij bij Yoggies niet.

Natuurlijke vitamines en enzymen worden vernietigd bij een temperatuur van 42 ° C (extrusie, koken, braden, stoven).

We willen honden natuurlijk, gezond en licht verteerbaar voer geven dat verwerkt is bij temperaturen tot 40 ° C om zo bij te dragen aan de best mogelijke gezondheid van onze honden …

Waarvan en hoe wordt Yoggies-voer gemaakt?

Top grondstoffen en productie in Yoggies zijn de twee belangrijkste dingen voor uw honden.


In het begin was het BARF

Top grondstoffen en productie in Yoggies zijn de twee belangrijkste dingen voor uw honden.
Maar voordat de eerste koudgeperste Yoggies-korrels in een zak van natuurlijk papier vielen , ging er veel werk en voorbereiding aan vooraf. Ons doel was om voedsel uit de natuur te produceren dat perfect verteerbaar en voedzaam zou zijn voor de hond. En daarom hebben we eerst recepten voor gebalanceerde BARF (Bones And Raw Food) samengesteld als volgt: ..

87% vlees in een kom en korrels

… We hebben glutenvrije rijstvlokken toegevoegd aan een kom met 87% rauw vlees als bron van koolhydraten en energie. Gedroogde rauwe groenten en fruit als bron van vitamines en vezels en kruiden, gemalen diatomeeënaarde en verterende turf ter ondersteuning van schone en gezonde darmen. Ter ondersteuning van de gewrichten van collageenstoffen en mosselextract. Ter ondersteuning van immuniteit, spijsvertering en wondgenezing van lactobacillen. (Ja, je leest het goed – Yoggies-korrels waren de eerste in hun soort met echte probiotica om de immuniteit van honden te ondersteunen!).
Wist u dat: Veel wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een hond, net als mensen, gemakkelijker ziek kan worden als de microflora in de darmen uit balans is. Daarom vind je zelfs in Yoggies-korrels probiotica voor het behoud van een gezonde darmmicroflora.

We drogen, malen en persen de recepten uit de gebalanceerde BARF verschillende keren langzaam

Om uw hond te laten genieten van Yoggies-korrels en zo gezond mogelijk voor hem te zijn, moeten de ingrediënten aan veel criteria voldoen. Het mag bijvoorbeeld geen kunstmatige groeihormonen bevatten, het mag niet genetisch gemodificeerd zijn, het mag geen onnodige chemicaliën en vaccinatie bevatten, dieren mogen niet gevoerd worden met genetisch gemodificeerd voer, grondstoffen en leveranciers moeten voldoen aan hoge standaarden voor productie! Hierdoor hebben Yoggies-korrels aan het einde van de productie een natuurlijke smaak en geur van de gebruikte grondstoffen – als hondenvoer in de natuur!

Het belangrijkste ingrediënt is altijd rauw, langzaam gedroogd vlees.
Veel concurrenten geloven niet dat we van echt vlees granulaat kunnen maken. Maar bij ons bij Yoggies staat vriendschap met de hond en zijn gezondheid voorop!

Tip: elke producent is verplicht om de hoeveelheid grondstoffen in het voer van de hoogste tot de kleinste op te geven
Als u wilt dat uw puppy uitgroeit tot een gezonde hond, of als uw volwassen hond voldoende hoogwaardige voedingsstoffen heeft, geef hem dan ten minste 75% vlees. Dit geeft het voer niet alleen de nodige smaak en geur van prooien, maar ook de beste voeding en geur van prooien van de hond.
Op andere plaatsen in de “samenstelling” van Yoggies voeders vind je licht verteerbare rijst of aardappelvlokken (koolhydraten die bij verteerde voeding worden omgezet in energie). Natuurlijke vitamines en vezels uit fruit en groenten en voedingssupplementen zoals visoliën met omega 3 en omega 6 onverzadigde vetzuren dragen bij aan de gezondheid van de hond.

De korrels bevatten probiotica en collageenstoffen

Extracten van mosselen met collageenstoffen zijn ook een belangrijk voedingssupplement in Yoggies-korrels. Gemalen diatomeeënaarde en spijsverteringsveen werken voor een gezond en schoon spijsverteringssysteem en het mengsel van lactobacillen ondersteunt het immuunsysteem van de hond.

Tip: Rijst en aardappelvlokken zijn glutenvrij en sneller verteerbaar dan rijst of aardappelen
De eerlijke samenstelling en hoge eisen aan de productie van granulaat zijn gebaseerd op langetermijn normen en ervaring van collega’s onder dierenartsen, laboranten, voedingsdeskundigen en productieprofessionals. Meerstaps drogen en nadrogen van grondstoffen bij temperaturen tot 38 ° C zou niet mogelijk zijn zonder de modernste technologie en naleving van de productieprocessen die we ogebruiken en die we voortdurend proberen te verbeteren.

Tip: Yoggies voeders zijn altijd vrij van chemicaliën, kunstmatige conserveermiddelen, tarwe en soja!
En omdat de recepten van Yoggies veeleisend zijn aan zowel de gebruikte grondstoffen als de productieprocessen, Huren wij de beste productietechnologie in Duitsland met betrekking tot hondengezondheid en perfecte voerkwaliteit. Hierdoor worden er bij de productie geen conserveringsmiddelen, chemicaliën of grondstoffen van lage kwaliteit gebruikt – we willen dat alle producten van ons merk het beste en gezondste zijn dat je ze kunt geven.

Klanten begonnen de koudgeperste korrels van Yoggies zelf “Dried BARF” te noemen

 

Ingeblikte Yoggies: Smakelijk, monoproteïne en licht verteerbaar

We ontwikkelen de recepten van alle Yoggies in blik zodat ze licht verteerbaar zijn. Monoproteïnen zijn voor een gemakkelijkere spijsvertering en bevatten stukjes vlees, vezels en koudgeperste oliën. Dergelijke blikken zijn niet alleen lekker en licht verteerbaar voor honden, maar komen ook de algehele ontwikkeling en activiteit van de hond ten goede.
Bij de productie van blikken richten we ons, net als bij granulaat, op de selectie van topgrondstoffen. Hun voorbereiding voor productie is ook belangrijk. Het feit dat Yoggies in blik zo populair zijn bij honden en hun eigenaren, verplicht ons om andere van dit soort topproducten uit te vinden en te bereiden.

Yoghurt voor honden, gepatenteerde hondengezondheid in een glas

Het was ons allereerste product en we hebben het gemaakt om de gezondheid van onze hond Roxy te redden.

Tip: Yoghurts voor honden kunnen niet alleen het immuunsysteem versterken, maar ook de diarree en winderigheid van de hond stoppen
Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat probiotica uitermate belangrijk zijn voor de hond om een gezonde microflora te behouden en zo de immuniteit te versterken. Net als een persoon met een verzwakte immuniteit, kan een hond gemakkelijker diarree krijgen en door ernstigere ziekten worden getroffen.
Dankzij de gepatenteerde samenstelling zorgt Yoggies yoghurt voor honden voor een aanvoer van probiotica van hoge kwaliteit, die ervoor zorgen dat de immuniteit van de hond wordt versterkt. Het is vergelijkbaar met een hond die in de natuur een prooi vangt en verteerd en gefermenteerd voedsel vol levende lactobacillen (probiotica) uit zijn darmen haalt.
De basis van yoghurt is een mengsel van melk (de hoofdrol wordt gespeeld door schapenmelk) en een speciaal ontwikkelde mix van lactobacillen, die zowel de hond als de kat in hun spijsverteringskanaal hebben. Het ondersteunt hun immuniteit en spijsvertering. Het is een garantie voor een sterkere hondengezondheid, weerstand tegen verschillende ziekten. Het zorgt voor een betere wondgenezing na blessures en kan ook preventief werken tegen verschillende kwaadaardige ziekten, parasieten en bij toediening van antibiotica is het een grote bron van probiotica, etc.
Het was ons allereerste product en we hebben het gemaakt om de gezondheid van onze hond Roxy te redden.

Tip: Yoghurts voor honden kunnen niet alleen het immuunsysteem versterken, maar ook de diarree en winderigheid van de hond stoppen
Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat probiotica uitermate belangrijk zijn voor de hond om een gezonde microflora te behouden en zo de immuniteit te versterken. Net als een persoon met een verzwakte immuniteit, kan een hond gemakkelijker diarree krijgen en door ernstigere ziekten worden getroffen.
Dankzij de gepatenteerde samenstelling zorgt Yoggies yoghurt voor honden voor een aanvoer van probiotica van hoge kwaliteit, die ervoor zorgen dat de immuniteit van de hond wordt versterkt. Het is vergelijkbaar met een hond die in de natuur een prooi vangt en verteerd en gefermenteerd voedsel vol levende lactobacillen (probiotica) uit zijn darmen haalt.
De basis van yoghurt is een mengsel van melk (de hoofdrol wordt gespeeld door schapenmelk) en een speciaal ontwikkelde mix van lactobacillen, die zowel de hond als de kat in hun spijsverteringskanaal hebben. Het ondersteunt hun immuniteit en spijsvertering. Het is een garantie voor een sterkere hondengezondheid, weerstand tegen verschillende ziekten. Het zorgt voor een betere wondgenezing na blessures en kan ook preventief werken tegen verschillende kwaadaardige ziekten, parasieten en bij toediening van antibiotica is het een grote bron van probiotica, etc.

Snoepjes voor honden: gezond, zonder suiker en chemicaliën

Ze zijn zo gemaakt dat honden lekker smaken, maar bovenal gezond voor ze zijn. Daarom worden alle hondensnoepjes van Yoggies lokaal gemaakt en importeren we ze niet uit landen waar we de herkomst van de grondstoffen niet kennen. Onder de lekkernijen vindt u ook heerlijk gedroogd rundvlees van boerderijen, vis- en eenddelicatessen, koekjes met eendenvlees of onze uitvinding – zelfgemaakte koekjes voor honden met kip met ons eigen originele recept.

Voor de productie gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige grondstoffen met bekende herkomst. Zelfs in lekkernijen is er geen plaats voor chemicaliën of smaakstoffen. Alles heeft een natuurlijke smaak en aroma van de gebruikte grondstoffen.

Hondenallergieën en hoe deze te behandelen?

Steeds meer fokkers schakelen over op gezonde voeding zonder chemicaliën vanwege allergieën bij honden.

Meer dan één hondenbezitter kent een situatie waarin een hond meer dan normaal begint te krabben, in zijn vacht bijt, de huid rond zijn ogen rood kleurt of zijn huid roze is en zelfs “ongezond” ruikt. Zodra de hond deze problemen of zelfs uitslag tussen zijn tenen krijgt, kan er een reëel probleem rond de snuit ontstaan.

Responsive image

Maar wat kan allergieën veroorzaken bij zowel honden als katten?

Sommige fokkers schrijven allergieën toe aan kippenvlees, sommigen laten veeleisende en dure bloedtesten uitvoeren, en sommigen geloven dat het de overgang van voer naar voer zal oplossen en geloven dat advertenties of aanbevelingen van kennissen hen zullen helpen bij het oplossen van het gezondheidsprobleem van hun huisdier.

Het basisprobleem met allergieën bij honden en de daaropvolgende oplossing voor het probleem kan iets veel eenvoudiger zijn

Als u allergieën wilt voorkomen, of ze bij uw trouwe viervoeter wilt verwijderen of verlichten, moet u de volgende regels lezen en eventueel andere artikelen onder de links in dit artikel bekijken.Responsive image

Waar zijn de mogelijke oorzaken en triggers van allergieën bij honden

Laten we ons gezond verstand gebruiken en over de vraag nadenken. Wie is eigenaar van gigantische hondenvoerbedrijven. Het zijn multinationale ondernemingen waar financiën en winst beslissen. Daarom is in de samenstelling van voer in de eerste posities goedkoop graan of “afvalvlees” van slechte kwaliteit.
• Grondstoffen van slechte kwaliteit kunnen de oorzaak zijn van allergieën nr. 1 Het productiesysteem “extrusie” komt de voerkwaliteit niet ten goede. Elke ervaren dierenarts zal bevestigen dat rauwe BARF nog steeds de beste voeding voor een hond is. De hond is van nature gemaakt om rauw voedsel te verteren. En zelfs multinationale ketens kunnen niets tegen de natuur doen, zelfs als ze je ervan overtuigen dat hun eten het beste is voor je beste vriend. Dus als voer wordt gemaakt door extrusie onder hoge druk en temperatuur, wat blijft er dan over van natuurlijke voedingsstoffen zoals vitamines, vetten en eiwitten? Vitaminen worden vernietigd en vet zal weglekken. Deze voedingsstoffen moeten natuurlijk vervangen worden door chemicaliën.
• Productietechnologie die het behoud van de natuurlijke voedingswaarde van voer niet garandeert, kan een andere trigger zijn voor allergieën bij het verteren van voedsel. Grondstofvervangers en conserveermiddelen hebben niets met voer te maken. Het is al lang bekend dat een hond soja niet kan verteren en dat het zelfs de schildklier beschadigt. Dit kan niet alleen allergieën veroorzaken, maar ook andere ernstige ziekten. Toch komen we soja en granen nog steeds in grote hoeveelheden tegen, zelfs bij superpremium voer. Als we op zijn best een systeem van voedselconservering toevoegen met verzadigde vetten (verzadigde vetten worden bij normale temperaturen “gestold” en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van de hond), dan hebben we nog een mogelijke trigger voor allergieën.
• Goedkope vervangers voor hoogwaardige ingrediënten kunnen zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid van het dier en kunnen ook allergieën en ziekten veroorzaken. De afwezigheid van enkele belangrijke componenten van voedsel, zoals natuurlijke eiwitten, vetten, vitamines en vooral probiotica, kan resulteren in een verzwakking van de immuniteit van de hond. Zwakke immuniteit, dan heeft jou hond geen weerstand tegen zowel externe als interne invloeden of aanvallen van micro-organismen en bezwijkt. Dit veroorzaakt vervolgens ongepaste afweerreacties en allergieën, diarreeziekten, haaruitval, krabben of haarbijten zijn slechts een gevolg.
• Veel probiotica (lactobacillen – gezonde bacteriën) in het voer helpt om een gezonde darmmicroflora en de immuniteit van de hond te behouden. Dit is een garantie voor een hogere weerstand tegen omgevingsinvloeden.

Dus hoe je moet “omgaan” met allergieën bij honden en waar je op moet letten

Allergieën bij honden, maar ook bij mensen, kunnen voornamelijk hun oorsprong hebben in de kwaliteit van leven en voedsel. We zullen daarom focussen op punten die verband houden met kwaliteitsvoer, dat allergische reacties kan verminderen of een preventie kan zijn tegen hondenallergieën.

Hoe voer je een hond best:
• Lees de samenstelling van de feed.
• Koop geen voer waarvan graan, soja of de herkomst van het voer onduidelijk is in de “Samenstelling”.
• Koop geen merkbaar goedkope supermarktvoeding en lees de samenstelling ervan. Kwaliteitsvoer kan niet worden geproduceerd uit goedkope grondstoffen.
• Kies voedsel waarbij in de eerste plaats in de samenstelling duidelijk wordt verklaard, kwaliteitsvlees.

Wat mag er niet ontbreken bij het voeren van een hond en wat helpt allergieën te voorkomen:
• Het belangrijkste bestanddeel van kwaliteitsvoer moet kwaliteitsvlees zijn (in de eerste plaats in de “Samenstelling”). Net als bij Yoggies. Yoggies-voeding is de slogan Gezondheid begint in de Kom®.
• Het voer mag geen granen bevatten, maar goed verteerbare granen (een bron van koolhydraten-energie) zoals rijstvlokken doen er in redelijke mate niet toe.
• Het voer dient voldoende natuurlijke vitamines, mineralen, vezels (prebiotica) te bevatten voor een gezonde spijsvertering en een schoon spijsverteringskanaal
• Probiotica (lactobacillen) in voeding of als voedingssupplement zijn een van de belangrijkste voordelen die het ontstaan van hondenallergieën sterk kunnen verminderen of onderdrukken.

Het bedrijf  Yoggies was de eerste die zich uitsluitend richtte op het gezond voeren van honden zonder chemicaliën, graan en soja …

Omdat we van honden houden, zijn we blij dat onze concurrenten ons proberen te evenaren in de productie van steeds gezonder hondenvoer. Bij Yoggies ontwikkelen we voedingsmiddelen die teruggaan naar de natuur om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke voeding van de hond te komen. Daarom hebben we bij onze Yoggies-voeding, of het nu gaat om korrels,vers vlees, blikjes of hondensnoepjes GEEN soja, chemicaliën of vlees- en beendermeel en genetisch gemodificeerde grondstoffen. Als u uw hond een levensstijl instelt die hoogwaardige korrels bevat zonder gevaarlijke chemicaliën, kunt u er zeker van zijn dat u een manier hebt gevonden om de belangrijkste mogelijke oorzaken van allergieën bij uw hond te elimineren.

Als u thuis al een allergische hond heeft …

.. en je wilt zijn immuunsysteem ondersteunen, zijn spijsverteringskanaal reinigen van schadelijke stoffen en zo de “triggers” van zijn allergische reacties aanzienlijk verminderen, je kunt de eerste van de beproefde combinaties proberen en overschakelen op koudgeperste korrels Yoggies gemaakt van lam en witvis of onze Hypoallergene koudgeperste korrels met geit in combinatie met prebiotische yoghurt voor honden (geserveerd als tussendoortje – niet met granulaat tegelijk). Deze combinatie “reinigt” op betrouwbare wijze het spijsverteringskanaal en kan zo de “triggers” van allergische reacties verminderen.

Als u allergieën bij uw hond wilt voorkomen

.. dan kun je het immuunsysteem door yoghurt voor honden ondersteunen die niet alleen als een delicatesse is ontwikkeld, maar ook als een immuniteitsversterker en ook diarree en winderigheid kan stoppen, hierna kan jou hond ook volledig overschakelen op Yoggies voer die vrij zijn van chemicaliën, vervaardigd van de hoogste kwaliteits ingrediënten en met toevoeging van probiotica en prebiotica. Dergelijke voeding zorgt voor een schoon spijsverteringskanaal, een sterke immuniteit en bovenal geweldige voeding voor uw trouwe viervoeter.
________________________________________________
? Feiten over soja in hondenvoer. Vanuit het oogpunt van de fabrikanten maakt het de productie goedkoper omdat dit het gehalte aan eiwitten en vetten verhoogt, wat de verkoopprijs verhoogt en hun winst verhoogt. Vanuit het oogpunt van de consument, dus de mens, verhoogt diy het eiwit- en vetgehalte. Daardoor is de consument bereid meer te betalen voor “kwaliteitsvoer”. Hierdoor kan de consument ,de mens, de hond en de beste vriend van een man, langzaam doden omdat de hond geen soja kan verteren en kan dit leiden tot nier- en schildklieraandoeningen? Soja in voer kan de schildklierfunctie verminderen, wat een van de meest voorkomende endocriene ziekten bij honden is. Het kan ook metabolische veranderingen, lethargie, infecties en gewichtstoename veroorzaken – neuromusculaire problemen, zwakte, stijfheid en hangende oogleden – huidziekten zoals droge, schilferige huid, stinkende huid, haaruitval – hartafwijkingen zoals hartritmestoornissen,