FEEDBACK EN BEOORDELINGEN
KLANTEN

We zijn altijd blij om te horen dat het goed gaat met uw viervoetige huisdieren en Yoggies u een beetje heeft kunnen helpen. Want voor elke hond en kat begint gezondheid in de kom®

Hallo, we hebben elkaar dit jaar ontmoet op het FOR PETS-festival in Praag en ik heb je foto’s beloofd van mijn vrouwelijke blauwe American Staffordshire Terrier, die hopeloos verarmd was door een kippenallergie en werd gered door Yoggies. Hayley is nu twee jaar oud en vanaf ongeveer zeven maanden wordt ze geplaagd door een jeukende huid, korstjes, constant krabben in het bloed en verlies van veel van haar haar, wat het leven van een gelukkige puppy pijn moet hebben gedaan en gehinderd. Ik heb met haar verschillende dierenartspraktijken doorlopen, x diverse onderzoeken doorstaan, corticoïden aangebracht, antibiotica voor huidontstekingen en diverse andere diagnoses op basis van dermatitis. Niets hielp en niemand kon de reden voor deze jeukende waanzin vertellen, zelfs geen biopsieën en allergietests. Dus na x uur op internet kwam ik tot de conclusie dat het in theorie gewoon een allergie voor kippenvlees zou kunnen zijn. Omdat ik van mijn teef hou, wilde ik qua voer anders beginnen, maar op de markt is de selectie van echt hoogwaardig voer met de volledige afwezigheid van kip absoluut zielig. Ik vond Yoggies toen en ik was geïnteresseerd in de samenstelling en je algemene idee, dus ik probeerde het. Voor het eerst in haar hele leven wierp Hayley zich vol enthousiasme op de droge korrels en at ze zonder te twijfelen op. We voeren het sindsdien en de resultaten kwamen voordat de eerste zak van 15 kg werd gevoerd. We voeren hem nu bijna anderhalf jaar, we wisselen lams met witvis af  met wild met eend en Hayley is gezond, fit, vitaal, tevreden. Haar vacht en huid zijn gezond, dik en zonder enig teken dat ze ooit zo slecht was. Ik wil je heel erg bedanken voor het enorme werk dat je in dit opzicht hebt verzet op het gebied van hondenvoer. We zullen altijd trouw blijven aan je voeding en ik geloof dat je dat blijft doen met het idee van diergezondheid en tevredenheid. Groetjes en DANKJEWEL…
Mevrouw J. K.
en haar  Hayley
Hallo, deze week ontving ik de derde verzending van uw korrels (trouwens, wederom ongelooflijk snelle levering). En ik moet je bedanken. Zelfs toen ik uw site bestudeerde, had ik de indruk dat u anders was dan anderen. Maar het belangrijkste is dat je korrels echt anders zijn. Onze bijna 11-jarige bulldog ziet eruit zoals zij dat al heel lang niet meer heeft gedaan. De vacht glanst, de eeuwige dorst is weg en het constante likken van de poten is weg. En ik probeerde korrels van veel merken, maar niets hielp tegen het krabben en te likken. Ik kan niet beoordelen of je korrels beter smaken dan de andere, ze is nogal gulzig :-), maar toen ik het nu met je blikje mengde, vielen haar ogen bijna uit hun gaten :-). Bedankt voor haar, ze is duidelijk gezonder en meer vitaler. Ik wens je veel succes en hou vol alsjeblieft. Het spijt me alleen dat ik je niet eerder voor haar heb gevonden. Ik wens je het beste.
Mevrouw P. N.
en haar bulldog Annie
Goedenavond, mijn excuses voor mijn late antwoord, maar ik had vertraging op mijn werk. Bedankt voor je e-mail en dus voor de zending die bij mij is aangekomen en me aangenaam heeft verrast. Het is fijn om te weten dat je op deze manier de productie regelt en direct reageert op vragen van klanten. Op deze manier weet ik dat ik het best mogelijke alternatief voor BARF heb gekozen voor mijn hond, en dat voer van jou.
Mrs. K .
Je yoggies yoghurt product is letterlijk een wonder. Sinds twee jaar kreunt mijn vrouwtje van de spijsvertering, krampen, diarree, anorexia, enz. 2 maanden geleden hoorde ik van uw product en kocht het meteen, ik geef  één eetlepel per dag. Het gaat al twee hele maanden zonder problemen, Ze heeft goesting voor te eten en het is zonder antibiotica. Je yoghurt heeft haar ook gered van een operatie, omdat de dokters een stuk van haar darm wilden afnemen voor verder onderzoek. Hartelijk dank en ik ben ervan overtuigd dat u yoghurt zult blijven produceren. Mijn vrouwelijke Emma bedankt je ook heel erg. ik wens je heel veel succes..
mevrouw Ch.
en haar teef Emma
Hallo, meneer Yoggies 🙂 , Mijn hond heeft bijna 4 weken Yoggies-korrels gehad, eerst had hij 1,2 kg lam en vis, nu hert en eend + yoghurt en ik moet zeggen en kloppen, de hond braakt niet en heeft geen last van diarree (zoals bij eerdere voedingen). Ik geloof dat dit zal doorgaan. Bij de laatste veterinaire controle was hij zelfs 1 kg extra aangekomen. Bedankt. ?
Mvr.
en hond Cowley
… Dus we hebben getest en de herder ziet er tot nu toe prima uit, er was geen diarree. Tot nu toe hebben we natuurlijk langzaam gemixt, vandaag kreeg hij een volledige dosis voor het avondeten, maar waarschijnlijk goed. Natuurlijk krijgt hij daar altijd een Pancreolan-tablet voor, die heeft hij waarschijnlijk voor het leven. Dus vanavond bestelde ik 30 kg lamsvlees en witte vis, we zullen proberen beide honden ervoor te bekeren. Alleen is onze Duitse herder gewoon een teef die niet graag bijt (behalve speelgoed kapotmaken) :-).
mevrouw K.
en haar twee honden, waaronder een zieke herder
Dit heb ik dus al lang niet meer meegemaakt. Ik schreef een e-mail waarin ik beschreef wat ik nodig had voor mijn hond, wat zijn problemen waren en wat hem dwarszat, en ik kreeg een absoluut geweldig antwoord en proefpakketje werden me in een flits toegestuurd, precies gemaakt voor wat ons stoort. We moesten ze meteen proberen en nooit heeft ze ooit zoveel geproefd. Ze zou het hele monster opeten en weet dat het een chihuahua is die 1,8 kg weegt. Je bent een geweldig bedrijf met geweldige medewerkers en een nog betere voerkwaliteit. Bedankt voor alles.
mevrouw VK
en haar “chihuahua” teef 
Hallo, na de adoptie van onze RR, kwamen we er de volgende dag achter dat de hond diarree heeft, en niet zomaar…. Waarschijnlijk uit stress aan de verandering die hij doormaakte… , je hebt het al gedacht, dus een langere – termijnaffaire… .Na een streng dieet en antibiotica geen resultaat. en dan na een lang telefoongesprek met de eigenaar van Yoggies (hij was echt heel meegaand) (bericht van de eigenaar Yoggies – hartelijk dank voor het mooie bericht en daarom doen we het allemaal met liefde) was het snel ok. Heel erg bedankt, ik heb de lam en witte gekocht en binnen 24 uur juichte ik over de stijve “vlaai”. Bedankt voor mijn Amos, we blijven het eten geven, hij vindt het lekker, zijn ontlasting is lekker, het windjes is nul.
mevrouw D.
en haar Rhodesian Ridgeback Amos uit het asiel
De originele korrels van het merk …. . – de hond verloor geleidelijk zijn zwarte kleur – roodharige. Hij had vaak een opgeblazen gevoel en zijn lichaamsgeur nam ook toe. De stoelgang werd langzaam groter in gewicht dan het dagelijkse voerrantsoen. na 5 maanden, de overgang naar Yoggies Active – na 2 weken (inclusief een overgangsperiode)was  Bagheera zichtbaar zwart. Het stinkt niet, geen opgeblazen gevoel  en het kaka is half zo klein als voorheen. Hij schijnt prachtig en wordt zwaarder. We vullen de korrels ook aan met Yoggies yoghurt, waar hij absoluut dol op is :).
Mevr. V en
Sharpei Bagheera