Voorwaarden en opties Yoggies
GROOTHANDELSSAMENWERKING

Als je gelooft dat gezondheid begint in een kom® en je wilt kwaliteitsvoedsel en gezonde Yoggies® merkvoeding verkopen en tegelijkertijd een zogenaamde “winkel” runnen, neem dan contact met ons op. Na het presenteren van uw handelsvergunning, zullen we u een van onze ervaren verkopers toewijzen die de samenwerkingsvoorwaarden doornemen, u opleiden en u hun eigen en marketingondersteuning bieden voor uw succesvolle start en samenwerking met Yoggies®, waar gezondheid begint in de kom®

Jij hebt

Winkel, dierenartspraktijk, kennel, asiel voor honden,
bent u lid van een vereniging voor canistherapie, traint u blindengeleidehonden, etc.?

Voor al diegenen die met ons willen meewerken aan de ontwikkeling en promotie van een gezonde voeding van honden en katten, hebben we nieuwe en nog voordeligere voorwaarden opgesteld voor de groothandelssamenwerking met Yoggies. Om dit te doen, ondersteunen we uw winkel met apparatuur, materialen, etalagestickers, banners, gratis monsters en marketing in uw regio.

En omdat we bij Yoggies de eersten waren die zich volledig gingen bezighouden met gezonde voeding en onderzoek naar de impact van gezonde voeding op de gezondheid van onze viervoeters, hebben we besloten om deze samenwerking aanzienlijk te ondersteunen op het gebied van marketing, beloningen en meer mogelijkheden voor samenwerking.

We zijn blij dat gezonde voeding in de opmars zit, en meer en meer hondeneigenaren tonen dat ze van hun dieren houden, door hun te belonen voor hun liefde met gezonde voeding.

Als u een hondenasiel runt, hebben we dezelfde voordelen voor u voorbereid als voor fokkers. Voor de inkoop van voer voor uw afdelingen kunnen wij gezamenlijk een gesubsidieerd programma samenstellen. Het zal ons een genoegen zijn om te helpen bij het plaatsen van honden in gezinnen.

We ondersteunen eerlijke fokkers met een gecertificeerde kennel (we ondersteunen geen broodfokfaciliteiten!!!). Daarom hebben we een speciaal programma samengesteld voor het kopen van gezonde voeding voor volwassen honden en hun puppy's voor nieuwe "eigenaren", inclusief voorlichting, folders en voorlichting over gezond hondenvoer. Log gewoon in via ons  contactformulier  en je leert hoe gemakkelijk het is om in te loggen op ons fokprogramma Yoggies. Dan kunt u profiteren van voordelen en pakketten kopen voor puppy's "Onderweg naar hun nieuwe gezin", enz.  Hoe samen te werken als fokker of kennel  -  meer hier ...

Als u een dierenartspraktijk runt, hebben wij ook speciale voorwaarden voor samenwerking en marketingondersteuning voor u. Steeds meer dierenartsen wenden zich tot ons met een interesse in samenwerking, omdat ze de voordelen van gezond voedende honden en de tevredenheid van hun baasjes erkennen. Het zal ons een genoegen zijn om samen te werken. Meld u gewoon aan via ons  contactformulier  en onze verkopers nemen direct contact met u op.

We hebben een reeks voordelen, geschenken, ondersteuning en aankopen met kortingen voor u en uw verdienstelijke en vrijwillige activiteiten samengesteld. U kunt ook inloggen via ons  contactformulier . We nemen contact met je op.

Er zijn fokkers die met hun honden naar scholen en kleuterscholen gaan als onderdeel van opvoeding en verlichting. Ook hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet. Aarzel niet om ons te schrijven via ons  contactformulier .

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_______________________________________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België