Kennelprogramma
Yoggies

Heeft u een kennel of heeft u fokhonden? Bij Yoggies hebben we een zeer voordelig fokprogramma opgesteld voor alle gecertificeerde fokkers, evenals eigenaren van fokhonden. Dankzij ons fokprogramma kunt u gemakkelijk alle Yoggies®-merkproducten voor uw honden kopen en voor uw puppy’s ontvangt u ook het zogenaamde “Reispakket” voor nieuwe gezinnen. Als u uw honden en puppy’s gezond wilt voeren en de regel wilt respecteren dat gezondheid begint in de kom®, lees dan meer over ons fokprogramma of neem direct contact met ons op. Het zal ons een genoegen zijn om met u samen te werken.

Ondersteuning voor fokkers, asielen en opvanggezinnen.

Gezonde voeding van honden vanaf de pup.

De basis voor het fokprogramma van het bedrijf Yoggies.

Steeds meer fokkers zijn geïnteresseerd in het gezond voeden van hun volwassen honden en puppy’s. Het komt vaak voor dat ze de kwaliteit van het fokken en de algehele gezondheid van honden zo belangrijk vinden dat de nieuwe eigenaren niet alleen de puppy uit de kennel halen, maar ook het voer en de basisbenodigdheden voor hun nieuwe viervoeter.

Daarom hebben we het fokprogramma niet alleen gebaseerd op gereduceerde prijzen, maar ook op de kwaliteit van het voer en de opleiding van fokkers en toekomstige hondenbezitters.

De voorwaarden van het fokprogramma Yoggies zijn zo eenvoudig mogelijk samengesteld. We wilden ze beschikbaar stellen aan een zo breed mogelijke kring van eerlijke en solide fokkers, en hen zo de mogelijkheid geven om hun volwassen honden, fokhonden en hun nakomelingen gezond en zonder chemicaliën te voeden.  Hierdoor bieden we een  “Reispakket” aan voor nieuwe eigenaren voor elke puppy of kitten.

Voor lid te worden.

Heb je  maar
twee dingen nodig voor het fokprogramma :


Info@yoggies.be
++32 475 344868

 

 

Schrijf u in en stuur ons een kopie van een geldig certificaat van uw kennel. 

Wij informeren u over de registratiegoedkeuring.

 

    Register

 

 

Na goedkeuring van de registratie ben je lid van het Yoggies Breeding Program en heb je de mogelijkheid om Yoggies producten onder gunstige fokvoorwaarden te bestellen en andere voordelen te genieten.

Wat te doen om “Reispakketten” te krijgen?

Een kopie van de goedgekeurde aanvraag voor toewijzing van chipregistratienummers moet altijd worden meegestuurd. Dan kunnen wij u zoveel “reispakketten” sturen als uw puppy’s chips krijgen. Hetzelfde geldt voor kittens. Voorwaarde voor het toekennen van “Reispakketten” is samenwerking met Yoggies in de vorm van registratie op de onze website en je kan de puppypakketten alleen bekomen als je in totaal meer dan €150 aankopen gedaan hebt. maar elke van onze trouwe fokkers zitten hier zeker over.

Welke andere ondersteuningsopties kunt u van ons krijgen?

U kunt op de pagina’s van uw kennel een banner plaatsen, die wij voor u maken. Stuur ons gewoon de afmetingen en wij zorgen voor de rest. Als u de afmetingen niet weet, neem dan contact met ons op en wij zullen u adviseren. Als u geïnteresseerden wilt laten weten dat u uw honden ook bij u in de buurt goed en zonder chemicaliën voert, sturen wij u een spandoek toe die u bijvoorbeeld aan de omheining kunt bevestigen. Als je een ander idee hebt, schrijf of bel ons dan en we zullen er samen over praten. We zijn ook beschikbaar als u op elk moment advies nodig heeft over het voeden van uw honden of katten.

Bij Yoggies produceren we koudgeperste korrels, handgemaakte traktaties, blikjes en accessoires voor honden en katten VOLLEDIG ZONDER CHEMICALIEEN

Als u een hondenasiel runt, hebben we dezelfde voordelen voor u voorbereid als voor fokkers. Voor de inkoop van voer voor uw afdelingen kunnen wij gezamenlijk een gesubsidieerd programma samenstellen. Het zal ons een genoegen zijn om te helpen bij het plaatsen van honden in gezinnen.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_______________________________________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België