Koudgeperste KORRELS
voor katten

Yoggies korrels koudgeperst met probiotica voor katten zijn uniek op de markt en testen hebben aangetoond dat de langdurige acceptatie van dit voer bij katten uitstekend is. Yoggies korrels voor katten zijn voor 98% gemaakt van dierlijke eiwitten, die de kat als goede roofdier moet krijgen voor een gezond leven. Koudgeperste Yoggies-korrels voor katten bevatten probiotica om de gezondheid en immuniteit van elke kat te ondersteunen, want ook voor katten begint gezondheid in de kom®

Bekijk hieronder het volledige aanbod

Yoggies koudgeperste korrels voor katten met kip,  met probiotica

Verkrijgbaar in 400gr, 1.2kg en 4 kg 

Gloednieuwe Yoggies  koudgeperste korrels voor katten met kip. De korrels bevatten unieke probiotica om de immuniteit en de algehele gezondheid van katten te ondersteunen. Ze zijn vooral een alternatief voor katten die vlees krijgen en kunnen worden gebruikt als een kwaliteitsvorm van een volwaardig kattenvoer, dat soms kan worden gevarieerd met rauw vlees. De basis van de korrels is kwaliteitskippenvlees, ook bevatten ze kippenlever, visolie van witvis en kruiden. Natuurlijk alles zonder chemicaliën en in de korrels vind je geen granen, soja, kunstmatige attracties of conserveringsmiddelen.

Yoggies koudgeperste korrels voor katten met Kalkoen,  met probiotica

Verkrijgbaar in 400gr, 1.2kg en 4 kg 

Gloednieuwe Yoggies  koudgeperste korrels voor katten met kalkoen. De korrels bevatten unieke probiotica om de immuniteit en de algehele gezondheid van katten te ondersteunen. Ze zijn vooral een alternatief voor katten die vlees krijgen en kunnen worden gebruikt als een kwaliteitsvorm van een volwaardig kattenvoer, dat soms kan worden gevarieerd met rauw vlees. De basis van de korrels is kwaliteitskalkoenvlees, ook bevatten ze gevogeltelever, witvisvisolie of kruiden.. Natuurlijk alles zonder chemicaliën en in de korrels vind je geen granen, soja, kunstmatige attracties of conserveringsmiddelen.

Cat basic

 

Verkrijgbaar in 1.5kg en 4kg

Yoggies koudgeperste korrels bootsen door hun samenstelling, geur en smaak, de natuurlijke voeding zoals in de natuur na. Zonder het gebruik van smaakstoffen, conserveermiddelen, graan en soja.

Voor katten is rauw vlees zelfs belangrijker dan voor honden. Daarom hebben we de eerste koud geperste korrels voor kat genaamd “Basic Yoggies Cat”, die zijn gemaakt van gedroogde, rauw lamsvlees en werden getest door katten dat alleen rauw vlees eten.

Wat te vermijden
bij het kiezen van kattenvoer:

Voer Yoggies kattenbrokjes in kleinere doses gedurende de dag, in plaats van in één dosis in een kom voor de hele dag. Uw kat is een schoon dier en zal de voorkeur geven aan een schone kom. Vermijd ook het zitten op vliegende insecten die virussen, bacteriën en parasieten kunnen overbrengen.

Een kat moet een minimum aan granen in zijn dieet hebben, aangezien hij als bijna 100% carnivoor vlees nodig heeft. Vermijd voedingsmiddelen die plantaardige eiwitten, granen, of vlees of vleesmengsels van slechte kwaliteit bevatten.

Waar moet je op letten?
bij het kiezen van kattenvoer:

De voeding van de kat moet hoofdzakelijk uit vlees bestaan – ten minste 90% vlees van goede kwaliteit en 10% fruit of groenten.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_______________________________________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België