YOGHURT
voor honden en katten

Yoghurt voor honden Yoggies is een geheel eigen en uniek voedingssupplement voor honden en katten, boordevol hoogwaardige schapen- en koemelk en vooral probiotica. Yoghurt voor honden en katten is een volledig natuurlijk product. Het is echter niet alleen een delicatesse, maar een voedingssupplement dat niet alleen populair is bij dierenartsen, maar ook bij fokkers. Yoghurt voor honden en katten kan de immuniteit versterken, winderigheid (“scheten”) onderdrukken, maar ook diarreeziekten. Het is geweldig voor puppy’s, volwassen honden en drachtige en zogende teven. Hetzelfde geldt voor kittens, volwassen katten en drachtige katten en zogende katten.

Een unieke verse delicatesse en voedingssupplement voor de gezondheid van honden en katten

Wilt u dat uw puppy uitgroeit tot een gezonde hond of een kitten een gezonde kat? Of had uw drachtige teef of kat voldoende voeding voor de pups/kat of bent u op zoek naar een voedingssupplement wanneer uw harige huisdier behandeld wordt met antibiotica? Of wil je gewoon je partner trakteren op een lekkernij en tegelijkertijd zijn gezondheid en immuunsysteem versterken?

Wetenschappelijke studies van ziekten en de gezondheid van honden en katten tonen aan dat zowel bij mens als dier diarree, indigestie, maar ook ernstigere ziekten van het hele organisme kunnen optreden als het immuunsysteem verzwakt is.

Yoghurts voor honden Yoggies kunnen winderigheid onderdrukken en diarree van honden en katten onderdrukken of volledig stoppen – zelfs permanent.

We hebben oorspronkelijk yoghurt bedacht voor onze hond Roxy, die last had van diarree, indigestie en “gekke” winderigheid door vergiftiging. Deze unieke (en nu gepatenteerde) yoghurt was het eerste voedsel waarmee Roxy zijn gezondheid begon te redden. Het eerste effect was dat de yoghurt zijn langdurige en terugkerende diarree elimineerde. Toen stopte hij zijn winderigheid (“scheten”) totdat hij zijn spijsverteringskanaal volledig genivelleerd had en terug een goede stoelgang had.

Directeur van Yoggies

Noch een hond, noch een kat kan lactose verteren

Yoghurt voor honden en katten Yoggies
Yoghurt Yoggies

Yoggies Yoghurts zijn niet alleen populair bij honden en katten die last hebben van diarree of winderigheid , maar ze worden ook in de volksmond gebruikt door fokkers om  de algehele gezondheid en immuniteit van hun dieren te versterken. Eigenaren van puppy’s of kittens en drachtige teven (katten) of fokkers die hun honden gezond en  goed voeren , prijzen ook Yoggies-yoghurts.

Dierenartsen gebruiken Yoggies yoghurts voor honden en katten, bijvoorbeeld bij ernstige diarree van honden en katten, maar ook bij het toedienen van antibiotica. In dit geval is het altijd beter om een ​​dierenarts te raadplegen, omdat sommige antibiotica de probiotica in de yoghurts kunnen verstoren.

Yoggies yoghurt voor honden hebben hun unieke functie doordat ze geen lactose bevatten . Honden en katten kunnen hier niet verteren en het is vaak een trigger voor diarree. Daarom kunnen we lactose op een natuurlijke manier afbreken. Yoghurt is dan zoeter voor honden en dus lekkerder.

De samenstelling van yoghurt

In onze Yoggies vind je alleen een speciale mix van volle schapenmelk en koemelk, samen met speciale Yoggies probiotische culturen. Kwaliteitsmelk is afkomstig van  bewezen  boerderijbronnen .

Analytische componenten

 • Ruw eiwit 3,38%
 • Ruw vet 1,40%
 • Ruwe celstof 0,22 g
 • Grove as 0,70%
 • Lactose ca. 0,1%
 • Droge materie

Wij leveren yoghurt in een glazen pot , deels omdat we ervoor zorgen dat we geen onnodige extra plastics produceren, deels en functioneel is het een gunstige omgeving voor yoghurt voor opslag.

Tip: Yoghurts voor honden Yoggies versterken het immuunsysteem van zowel honden als katten en zijn zeer geschikt voor puppy’s en kittens na het spenen. Ze leveren voedingsstoffen en versterken het immuunsysteem van puppy’s en kittens in moeilijke tijden.

Directeur van Yoggies

Hoe Yoghurt Yoggies te serveren aan een hond of kat

 • Koel Serveren.
 • We raden aan om voor het serveren goed te roeren vanaf de bodem.
 • Hondenyoghurt kun je verbeteren met een theelepel honing (een gezonde antioxidant), geraspte appel/peer, havermout etc. (ter aanvulling van de vezels).
 • Eventuele “klonters” is door de samenstelling van meerdere melksoorten dit is  geen probleem. Integendeel, ze zijn een teken dat yoghurt is gemaakt van “levende” ingrediënten en echt werkt.

Dosering

 • Pups tot 1 jaar – 1 potje per week (porties kunnen worden verdeeld).
 • Kleine hondenrassen tot 10 kg – 1 potje per week.
 • Middelgrote hondenrassen tot 35 kg – 1 tot 2 potjes per week.
 • Grote hondenrassen van meer dan 35 kg – 2 tot 3 potjes per week.
 • Bij diarree-aandoeningen raden we aan om het vaker in kleinere doses toe te dienen.

Yoghurts voor honden kunnen worden gekocht in onze winkel in Sint-joris-winge of in de  Yoggies e-shop .

Vervoer van yoghurt

Wil het zeggen dat als yoghurt in een glazen potje zit en je het niet zelf ophaalt in de winkel, het onderweg naar jou (niet) kapot gaat? We hebben aan alles gedacht. Yoghurts verzenden we in een back-up, gekoeld, polystyreenverpakking (elk 6 of 12 stuks), waar de yoghurt veilig wordt verpakt. Dit pakket yoghurt is beschermt tegen veranderingen in de omgevingstemperatuur (het komt zelfs in de zomer bij uw koerier aan), en ze zijn ook beschermd tegen schokken.

Wat te vermijden
bij het kiezen van Yoghurt voor honden:

Nooit honden- of kattenyoghurt opwarmen of in warm eten doen, bv. gekookt (of erop). Temperaturen boven 38°C vernietigen gezonde probiotica

Bewaar yoghurt niet op kamertemperatuur, maar in de koelkast!

Waar moet je
op letten bij het kiezen van yoghurt voor honden:

Yoggies Yoghurts voor honden en katten kunnen op elk moment en onder alle omstandigheden geserveerd worden. Ze kunnen dienen als tussendoortje, een probiotisch voedingssupplement om de gezondheid en immuniteit te bevorderen, maar ook als middel om “aan te komen”.

U kunt bijvoorbeeld een fijn geraspte appel, een peer en een theelepel honing toevoegen aan yoghurt voor honden en katten.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

___________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België