KORRELS
koudgeperst met probiotica voor honden

Koudgeperste yoggieskorrels zijn ontwikkeld en gemaakt voor de gezondheid van uw honden. Dit komt omdat we een manier hebben bedacht om geleidelijk te drogen en te persen om voedsel te produceren dat zo veel mogelijk lijkt op het originele hondenvoer in de natuur. Als enige in markt Yoggies korrels geproduceerd bij temperaturen tot max. 39 ° C . Door dit productieproces kunnen natuurlijke voedingsstoffen, vitamines, aminozuren en eiwitten in hun oorspronkelijke, licht verteerbare vorm behouden blijven.

Yoggies-korrels zwellen niet!

Dankzij dit, wordt een torsie van de maag tot het minium beperkt , evenals problemen met de spijsvertering en diarree. De voedingsstoffen blijven zo in een optimale vorm voor het organisme en zijn licht verteerbaar, waardoor de hond de perfecte voeding krijgt voor een gezond fit leven.

Ze bevatten echt vlees en probiotica

De korrels zijn ontwikkeld en gemaakt als rauw hondenvoer in de natuur. Dat wil zeggen, van eerlijk en echt vlees van beproefde boerderijen, vooral in Duitsland, België en Nederland. Ze bevatten ook rauw, gedroogd fruit, groenten en natuurlijke supplementen ter ondersteuning van het gewrichtssysteem en de spijsvertering, en  prebiotica en probiotica . Dit alles versterkt de immuniteit van honden, de verdediging tegen parasieten, allergieën, diarree en meer ernstige ziekten.

Als je een gezonde hond wilt hebben, voer hem dan gezond en zonder chemicaliën met Yoggies-producten, want bij ons begint Gezondheid in een kom ®

Waarom vertrouwen op Yoggies® koudgeperste korrels met probiotica?

Yoggies-korrels bevatten echt vlees en bevatten bijvoorbeeld in de Chicken & Beef-variant 87% rauw vlees voor het langzaam drogen en 0% graan, chemicaliën en soja. De recepten zijn ontwikkeld op basis van BARF raw food en hebben daarom van klanten de bijnaam “Dried BARF” gekregen. Het wordt vervaardigd bij temperaturen tot max. 39 ° C . Dankzij de bewaarde natuurlijke voedingswaarde zoals vitamines, lipiden, aminozuren … Korrels Yoggies zwellen niet op en bevatten bovendien probiotica en prebiotica die de spijsvertering bevorderen, immuniteitsverdediging tegen parasieten, diarree, algemene vitaliteit en gezondheid van elke hond die Yoggies®-producten krijgt.

Voor de gezondheid van uw honden kunt u “naar smaak” wisselen tussen de smaken korrels…

Yoggies- korrels en andere voedingsmiddelen en supplementen zijn ontwikkeld in de stijl van de natuur, de zogenaamde “All Life Stages” – één voeding voor alle leeftijden. Daarom is het zowel geschikt voor puppy’s als voor volwassen en oudere honden en kun je ze vrij wisselen, wisselen tussen Yoggies granulaat en BARF, etc. Pas echter op! Deze optie is alleen van toepassing op combinaties van Yoggies®-producten

 

Koudgeperste korrels met kip en rundvlees

Wij leveren ook als minikorrels.

Bent u op zoek naar top en gezonde hondenvoeding zonder chemicaliën? Koudgeperste korrels met kip en rundvlees met probiotica voor honden Yoggies met de smaak en geur van voedsel uit de natuur, waar 87% van echt vlees  in rauwe staat de basis vormt  , zal geen hond afwijzen. De recepten van Yoggies zijn  gebaseerd op een uitgebalanceerde BARF zonder gluten, conserveermiddelen, granen en soja . Dit complete hondenvoer is de “gulden middenweg” in het portfolio van koudgeperste korrels met Yoggies probiotica. Ze hebben voldoende natuurlijke vitamines, vezels, gewrichtsvoeding, prebiotica en probiotica voor de gezondheid en immuniteit van elke hond. We raden deze korrels aan voor volwassen honden bij gemiddelde en hogere belasting .

 

Koudgeperste korrels met lamsvlees en witvis

Wij leveren ook als minikorrels

Bent u op zoek naar top en gezonde hondenvoeding zonder chemicaliën? Koudgeperste korrels met  lam en witvis met probiotica voor honden Yoggies met de smaak en geur van voedsel uit de natuur, waarbij de basis voor  85% echt vlees  in rauwe staat is, zal geen hond afwijzen. De recepten van Yoggies zijn  gebaseerd op een uitgebalanceerde BARF zonder gluten, conserveermiddelen, granen en soja . Ze hebben voldoende natuurlijke vitamines, vezels, gewrichtsvoeding, prebiotica en probiotica voor de gezondheid en immuniteit van elke hond. Dit type met probiotica koudgeperste korrels is een beter verteerbaar en beter verteerbaar dagvoer, voornamelijk voor volwassen honden met een lage tot gemiddelde belasting . Het is ook geschikt voor honden met diëten, allergieën en spijsverteringsproblemen .

 

Koudgeperste Yoggies Actieve korrels met eend en wild

Wij leveren ook als minikorrels.

Bent u op zoek naar top en gezonde hondenvoeding zonder chemicaliën? Koudgeperste korrels met eendenvlees en hertenvlees met probiotica voor honden Yoggies met de smaak en geur van voedsel uit de natuur, waarbij de basis  86% echt vlees  in rauwe staat is, zal geen hond afwijzen. De recepten van Yoggies zijn  gebaseerd op een uitgebalanceerde BARF zonder gluten, conserveermiddelen, granen en soja . Ze hebben voldoende natuurlijke vitamines, vezels, gewrichtsvoeding, prebiotica en probiotica voor de gezondheid en immuniteit van elke hond. Het kan worden aanbevolen als primair granulaat voor puppy’s en  volwassen honden bij zwaar belaste , actieve en werkende honden van alle rassen . Ook geschikt  voor drachtige teven, zogende teven.

 

Koudgeperste korrels met geitenvlees en groenten

Wij leveren ook als minikorrels.

Bent u op zoek naar top en gezonde hondenvoeding zonder chemicaliën? Koudgeperste korrels met  geitenvlees en groenten met probiotica voor honden Yoggies met de smaak en geur van voedsel uit de natuur, waar hypoallergeen geitenvlees de basis vormt  , zullen door geen enkele hond worden afgestoten. De recepten van Yoggies zijn  gebaseerd op een uitgebalanceerde BARF zonder gluten, conserveermiddelen, granen en soja . Ze hebben voldoende natuurlijke vitamines, vezels, gewrichtsvoeding, prebiotica en probiotica voor de gezondheid en immuniteit van elke hond. We raden dit type met probiotica koudgeperste korrels aan voor oudere honden, honden met overgewicht, voedselallergieën of voor verschillende diëten . Ze kunnen ook een gezond en smakelijk alternatief zijn voor veterinaire diëten (na overleg met dierenarts).

 

BARF + Koudgeperst supplement voor rauw vlees (BARF) ook als dieet zonder vlees

Alleen in de maat van normale korrels.

 Koudgeperste korrels BARF + 100% vleesvrij met probiotica voor honden Yoggies zijn overal geschikt  om de aanvoer van dierlijke eiwitten zeer strikt te beperken, de hoeveelheid allergenen in het voer te verminderen of conventionele te vervangen eten geven. Dit kan met onze BARF + koudgeperste bijgerechten en  Yoggies sauzen . Dankzij deze keuze krijgt uw hond dieetvoeding  zonder chemicaliën, gluten, granen en soja , als  alternatief voor veterinaire voeding (in overleg met uw dierenarts). Het bijgerecht is ook geschikt in combinatie met Yoggies sauzen als kortdurende voeding voor honden met overgewicht. Zelfs deze korrels bevatten voldoende natuurlijke vitamines, vezels, gewrichtsvoeding, prebiotica en  probiotica voor de gezondheid en immuniteit van elke hond.

Wat te vermijden
bij het kiezen van korrels voor honden:

Voedingsmiddelen die hoge doses vetoplosbare vitamines A (bijv. meer dan 15.000 eenheden) of D, E, K bevatten, kunnen op lange termijn gevaarlijk zijn voor elke hond

Diervoeders verpakt in plastic containers kunnen gevaarlijke en schadelijke kankerverwekkende ftalaten bevatten (chemische weekmakers voor kunststoffen)

Waar moet je
op letten bij het kiezen van korrels voor honden:

Laat u op het eerste gezicht niet verleiden door de verpakking, maar lees goed de samenstelling van het voer (meestal op de achterkant van de verpakking). Als vlees op de eerste plaats komt (geen mengsel van vlees), dan is het kwaliteitsvoer. Als bijvoorbeeld “vlees en dierlijke bijproducten” of granen in de eerste plaats worden genoemd, vermijd dit voer dan. Fabrikanten moeten de hoeveelheid grondstoffen van hoog naar laag aangeven.

Vermijd voer met een verdacht lage prijs (en misschien een leuke omschrijving), want van minderwaardige grondstoffen maak je geen kwaliteitsvoer!

Geef de voorkeur aan korrels, BARF of hondenvoedingssupplementen met probiotica. Ze ondersteunen de gezondheid en immuniteit van de hond.

Onthoud dat gezondheid begint in Kom®

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

___________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België