VOEDSEL
IN BLIK VOOR HONDEN

De basis van Yoggies in blik voor honden is vlees van boerderijen in Duitsland, België en Nederland. In blikvoer vindt uw hond stukjes eerlijk vlees, maar ook bouillon, fruit en groenten. Blikjes voor honden Yoggies bevatten geen kleurstoffen, conserveermiddelen, soja of graan. Daarom zal elke hond die onze blikjes proeft, er dol op zijn. Omdat gezondheid begint in de kom®

 

Monoproteïn blik met rundvlees, wortel en lijnzaadolie

Verkrijgbaar in volumes van 800g en 400g

Monoproteïn (van één vleessoort) Blik met hoogwaardig rundsvlees zijn perfect verteerbaar voor honden door het gehalte aan vlees van topkwaliteit, wortelen en lijnzaadolie en omega 3 en 6 en belangrijk voor het immuunsysteem van de hond, een gezonde huid, vacht en bewegingsapparaat. Deze blikken zijn van  hoge kwaliteit en smaakvol voedsel zonder gluten, soja, kunstmatige vetten en conserveermiddelen!

 

Monoproteïne blik met kalkoen, zoete aardappelen en distelolie

Verkrijgbaar in volumes van 800g en 400g

Monoproteïne ( van één vleessoort) blik zijn gemaakt van stukjes kalkoen, zoete aardappelen (een bron van vezels, koolhydraten en energie) en distelolie (een bron van essentiële onverzadigde vetzuren om de ontgiftingsfunctie van de lever te versterken). Deze Blikken zijn een  top en lekker gerecht zonder gluten, soja, kunstmatige vetten en conserveermiddelen!

 

Blik voor honden met wild, pompoen en teunisbloemolie

Verkrijgbaar in volumes van 400 en 800 gram

Kwaliteitswild uit het veld, pompoen als vezelbron, onverzadigde vetten en magnesium en koudgeperste teunisbloemolie zijn de enige grondstoffen voor deze blikken. Essentiële vetzuren zijn belangrijk om allergieën, jeuk, ontstekingen en huidproblemen te voorkomen. Deze blikken zijn  kwaliteitsvoer zonder gluten, soja, kunstmatige vetten en conserveermiddelen!

Wat te vermijden
bij het kiezen van blikken voor honden:

Blikjes voor honden die weinig vlees of “dierlijke of plantaardige bijproducten” bevatten, zijn niet goed voor de maag van uw hond. Ze kunnen laagwaardige en zeer fijngemalen grondstoffen bevatten, waarvan moeilijk te onderscheiden is of het vlees is of bijvoorbeeld gekleurd graan.

Koop geen verdacht goedkope blikjes voor honden. De regel is dat je geen kwaliteitsblikken maakt van minderwaardige grondstoffen.

Waar moet je
op letten bij het kiezen van blikken voor honden:

Lees aandachtig de samenstelling van blikjes. Als ze verdacht weinig vlees bevatten, vermijd ze dan. “Geen blikjes” zullen meer dienst doen voor de maag van uw hond dan blikken van lage kwaliteit.

Houd er in het belang van een langdurige en kwalitatieve gezondheid van uw hond rekening mee dat gezondheid begint in de kom®

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_____________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België