Evenwichtige aanvulling op BARF met probiotica voor honden

BARF + uitgebalanceerde aanvulling op BARF met probiotica voor honden

Yoggies uitgebalanceerd bijgerecht bij BARF is een geurig en smakelijk vleesvrij bijgerecht gemaakt van kwaliteitsfruit en groenten, koud geperst in de vorm van korrels. BARF+ bevat ook de hoogste kwaliteit grondstoffen incl. kruiden, maar natuurlijk ook probiotica ter ondersteuning van de gezondheid en weerstand van uw hond. BARF+ is niet alleen geschikt als aanvulling op onze BARF, maar ook als basis van vele diëten voor honden. BARF+ kan bijvoorbeeld geserveerd worden met elke saus voor honden. Dit zal u een zeer dieetvoeding geven, zoals gewichtsverlies of verschillende diëten van uw hond. Moet je vlees helemaal weglaten van je hond (bijvoorbeeld in nierdiëten), dan is BARF+ in combinatie met Yoggies groentesaus een prima combinatie.

 

Natuurlijke, complete en uitgebalanceerde aanvulling op BARF (rauw hondenvoer) BARF +

Dankzij samenwerking en ontwikkeling met dierenartsen, voorkennis en ook collega’s in de productie brengen we een Gebalanceerd en koudgeperste aanvulling op BARF+ vlees met probiotica . Het BARF+ supplement is vrij van vlees en dierlijke eiwitten, uitsluitend gemaakt van fruit, groenten, peulvruchten, kruiden en aanvullende ingrediënten voor de gezondheid van elke hond. Het bevat geen soja, chemicaliën, granen, suikers of bijproducten van de plantaardige productie.

BARF+ is een koudgeperste, uitgebalanceerde aanvulling op BARF voor honden, geschikt voor alle raw food. Als je “BARF” bent, kun je rauw voedsel (bijvoorbeeld in het weekend en op reis) veilig afwisselen met koudgeperste Yoggies-korrels genaamd “gedroogde BARF”.

Directeur van Yoggies

BARF + uitgebalanceerd supplement voor BARF-honden

Maak je geen zorgen over het zoeken naar de ingredienten

Als u uw honden rauw voer geeft, heeft u waarschijnlijk dagelijks te maken met de juiste en uitgebalanceerde verhouding van ingrediënten die rauw vlees aanvullen. Het BARF+ supplement bespaart u veel tijd en zorgen. U hoeft geen ingredienten te zoeken of te kopen, hun uitgebalanceerde combinatie, opslag en voorbereiding. Het  BARF+ supplement bevat uitsluitend natuurlijke voedingscomponenten zoals vitamines, vezels, koolhydraten en lactobacillen om de gezondheid van uw hond te ondersteunen.

Unieke samenstelling van het perfecte bijgerecht bij vlees

Evenwichtige BARF, dwz rauw hondenvoer moet niet alleen kwaliteitsvlees bevatten, maar ook bijgerechten en voedingssupplementen. Daarom is er BARF+  uit een uitgebalanceerde mix van fruit, groenten, peulvruchten, oliën en voedingssupplementen voor honden.

Hoofdcomponenten van BARF Plus:

bosbessen in aanvulling op BARF met probiotica voor honden
 • Mix van groenten en kruiden (erwten, gedroogde wortelen, bieten, pastinaak, prei, selderij, witlof, venkel, brandnetels, ginseng, kamillebloemen, meidoorn, schisandra chinensis, ginseng, Eleutherococcus spiny, ginostema vijfbladig, fluweel, berkenblad) ,
 • Lupine en hennepmeel,
 • Gemalen maïskiemen en lijnzaad,
 • Mix van koudgeperste oliën zoals walnoot, hennep en vis,
 • Mengeling fruit zoals appels, peren, kersen, enz.,
 • Bietenstekken,
 • Zeewier (Asyophyllum nodosum),
 • Mariadistel en een mengsel van kruiden voor honden,
 • Spijsverteringsveen,
 • Gemalen Yucca Schidigera,
 • Perna Canaliculus zeeschelpextract voor gewrichtsondersteuning,
 • Een mengsel van Yoggies lactobacillen ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering.

Voordelen van een uitgebalanceerde aanvulling op BARF voor een gezonde en evenwichtige voeding van uw hond

BARF + uitgebalanceerd supplement voor BARF-honden

Yoggies BARF+  is een perfect uitgebalanceerde aanvulling op rauw hondenvoer.

Het bevat VITAMINEN, VEZELS, PROBIOTICA en PREBIOTICA om de gezondheid, immuniteit en een evenwichtige darmmicroflora (microbioom) te ondersteunen.

Het bevat koudgeperste oliën zoals  tarwekiemolie, walnoot of hennep. De oliën hebben ontstekingsremmende en ontgiftende effecten en zijn een bron van Omega 3 en 6.

BARF+ wordt eenvoudig gedoseerd aan rauw vlees (bijv.  vlees ) in een verhouding van ongeveer 20% van het bijgerecht en 80% van rauw vlees.

Perna Canaliculus-zeeschelpextract ondersteunt het gewrichtsapparaat en de vorming van sinovale (gewrichts)vloeistof.

Een speciaal mengsel van probiotica voor honden ondersteunt de afweer van het lichaam en het immuunsysteem van de hond.

De uitgebalanceerde aanvulling op BARF bevat een enkel dierlijk bestanddeel – (minder dan 1 g per 100 g supplement) eigeel. Het is een bron van vitamines, mineralen en heeft ook een positieve invloed op de conditie van de huid en vacht van de hond.

BARF+ bevat 14% plantaardig eiwit, 10% plantaardig vet, 6% vezels, 2,2% calcium, 1,3% fosfor.

Uitstekende verteerbaarheid en 234 kcal per 100 g wordt bereikt, zelfs zonder toevoeging van suikers, kunstmatige vetten, soja, conserveermiddelen en vlees. BARF+ is zonder chemicaliën!

Tip: Het BARF+ supplement is gemaakt als aanvulling op hondenvoer. In combinatie met de nieuwe Yoggies saus voor honden wordt BARF+ een uitstekende dieet- en complete voeding voor honden met overgewicht of dieet.

Directeur van Yoggies

Niet alleen een bijgerecht bij vlees, maar ook onderdeel van een hondenvoer

Kruiden in aanvulling op BARF met probiotica voor honden

Dankzij dierenartsen en collega’s  is het Yoggies BARF + vleessupplement een uitgebalanceerde aanvulling op BARF en een prima, goed verteerbaar onderdeel van de voeding van een hond. Het kan zowel worden gebruikt bij honden met overgewicht als bij honden met een beperkte inname van dierlijke eiwitten en vetten.

Energieverbruik van BARF + supplement en vlees

Als je de hond rauw voer geeft, is het goed om in ieder geval de basisfeiten te kennen en de energieopbrengst van BARF+ en vlees te kunnen vergelijken.

 • Het energieverbruik van het BARF Plus supplement is 234 kcal/100 g 
 • 100 g mager rundvlees voegt ongeveer 140 kcal toe
 • 100 g kipfilet ca 275 kcal
 • 100 g lam ca 300 kcal
 • 100 g kalkoenvlees ca. 105 kcal
 • 100 g konijnenvlees ca 132 kcal Uit de vermelde calorische waarden blijkt dat je het vlees kunt inruilen (aanvullen) voor de BARF + aanvulling in een verhouding van 1: 1.

Hoe BARF+ doseren en een uitgebalanceerde BARF samenstellen?

U kunt een voerrantsoen van uitgebalanceerde BARF per dag samenstellen in een verhouding van 70-80% vlees en 20-30% BARF + aanvulling.

Tip: Pas op voor “trucjes”. De juiste en echte koudgeperste korrels en het juiste bijgerecht tot rauw BARF+ voedsel herken je op het eerste gezicht aan het feit dat ze verpakt zijn in papieren zakken. Er zijn verschillende redenen. Het papier is natuurlijk en recyclebaar. Het bevat geen chemicaliën en houdt de natuurlijke voeding die de koudgeperste korrels zijn, het helpt de natuurlijke geur en barrière tegen stoom en vocht te behouden. Imitaties daarentegen zitten meestal in goedkope plastic zakken vol gevaarlijke en kankerverwekkende ftalaten en kunnen ook stomende, besmette alfatoxines in plastic bevatten.

Directeur van Yoggies

Dankzij het steeds groter wordende assortiment Yoggies-voeders heb je al de keuze uit meerdere manieren om je hond te voeren. Of je nu kiest voor volledig koudgeperste korrels , het BARF+ bijgerecht in combinatie met rauw vlees of onze andere innovaties (coming soon), je kunt er zeker van zijn dat je je viervoetige gezinslid echte kwaliteit schenkt. Want ons motto blijft nog steeds dat gezondheid begint in de kom ® .

Wat te vermijden
bij het kiezen van Yoggies barf+ voor honden:

BARF+ mag niet voor lange tijd worden gebruikt voor hondenvoer (bijvoorbeeld als vegetarische korrels), tenzij het een langdurig dieet is, enz. De hond is een carnivoor en dient als zodanig vlees (of daaruit bereide korrels ) te krijgen.

Verwarm BARF+ nooit boven 38°C, je zou gezonde probiotica kunnen vernietigen.

Waar moet je
op letten bij het kiezen van Yoggies BARF+ voor honden:

Om een ​​uitgebalanceerde BARF (raw food) te creëren, dient de combinatie van yoggies barf en BARF+ gemaakt te worden in een verhouding van 2:1 of maximaal 3:1 (BARF:BARF+).

BARF+ is een geurig bijgerecht op zich.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

______________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België