NATVOER
voor katten

Kommen voor katten zijn vergelijkbaar met populaire zakken voor katten. Je kunt de kommen gewoon openen en ze rechtstreeks aan je kat serveren. Ze bevatten geen chemicaliën, verdikkingsmiddelen of lokstoffen. Yoggies kommen voor katten worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardig vlees en bouillon van vlees en botten, die is verdikt met Tapioca (glutenvrij, probiotisch, licht verteerbaar). Je kat zal zeker niet alleen verliefd worden op de smaak en geur van vlees, maar zal ook graag een kom vol lekkere geleisaus likken.

Bekijk hieronder het  volledige aanbod

Yoggies kommen met kip en geleisaus voor katten

Verpakt in 85 gram. of in 11+1 gratis

Zonder conserveringsmiddelen.

Yoggies kommen voor katten met sappige kip en vooral heerlijke geleisaus zullen zeker een delicatesse worden voor alle volwassen katten. Vlees in geleisaus is een complete dagelijkse voeding voor katten en, net als alle Yoggies producten, zijn ze exclusief gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en vooral zonder conserveermiddelen, verleidingen, onnodige chemicaliën, graan en soja.

Yoggies kommen voor katten met zalm en tonijn in een heerlijke geleisaus

Verpakt in 85 gram. of in 11+1 gratis

Zonder conserveringsmiddelen.

Yoggies kommen voor katten met tonijn en zalm in een sappige geleisaus zullen zeker een delicatesse worden voor alle volwassen katten die van de smaak en geur van vis houden. Stukjes kwaliteitsvis in geleisaus zijn een complete dagelijkse voeding voor katten en worden, net als alle producten van Yoggies, uitsluitend gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en vooral zonder conserveermiddelen, verleidingen, onnodige chemicaliën, graan en soja.

Wat te vermijden
bij het kiezen van kattenvoer:

Voer Yoggies kattenbrokjes in kleinere doses gedurende de dag, in plaats van in één dosis in een kom voor de hele dag. Uw kat is een schoon dier en zal de voorkeur geven aan een schone kom. Vermijd ook het zitten op vliegende insecten die virussen, bacteriën en parasieten kunnen overbrengen.

Een kat moet een minimum aan granen in zijn dieet hebben, aangezien hij als bijna 100% carnivoor vlees nodig heeft. Vermijd voedingsmiddelen die plantaardige eiwitten, granen, of vlees of vleesmengsels van slechte kwaliteit bevatten.

Waar moet je op letten?
bij het kiezen van kattenvoer:

De voeding van de kat moet hoofdzakelijk uit vlees bestaan – ten minste 90% vlees van goede kwaliteit en 10% fruit of groenten.

SNELLE LINKS
_________

Producten voor honden
Producten voor katten
Vaak gestelde vragen
Fokprogramma

HOOFDKANTOOR VAN ONDERNEMING

_______________

Yoggies-Doglife

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België

Tel.: +32 475 34 48 68

Email: sales@yoggies.be

AFHAALPUNT:

Leuvensesteenweg 277/A

3390 St. Joris Winge

België